پاسخ: [مادربرد گیگابایت] بالا نیامدن سیستم با نصب کارت گرافیک nvidia
نقل قول:
یعنی مظور شما اینه که باید پاور رو هم عوض کنم طبق فرمایشات خودم من دو تا ویندوز دارم تو ویندوز 7 مشکلی ندارم و تو سیستم قدیمیم پاورم 480 وات بود و تنها چیزی که عوض نکردم کارت گرافیکه قبول میکنم سیستم عوض شده و با توجه به اون باید پاور متناسب خریداری بشه ( نزدیک 2 ماهه سشستم عوض شده اگه پاور جدید ازش در خواست کنم پدرم عصباش قاطی میشه !!!! از اول هم می خواستیم پاوری که شما فرموده بودید رو بخریم قیمت زیاد متفاوتی نداشت حدود 80 هزار تومن ولی فرو شنده گفت من این رو تضمین می کنم) ولی فک کنم باید کافی باشه (البته جسارت به شما دوست عزیز نشه من به اندازه شما نمی فهمم ) منظور شما از بردیج هم نفهمیدم من کارت گرافیک رو مستقیما به مادر بورد وصل می کنم اگه واسه شما مشکلی نباشه بی زحمت عکس بریدج رو + Pice Oeg رو بهم بدید تا منظور شما رو بهمم
شما کارت گرافیک ها روی کدام اسلات ها گذاشتید . یک عکس بگیرید . توضیح دادم کارت گرافیک دوم باید روی اسلات pcie سوم باید وصل بشه
من یه کارت گرافیک دارم اون یکی که میگم (اینتل)آنبورد هستش قابل در آوردن نیستش یعنی منظور شما این هستش که (مادر بورد 4 تا اسلات کارت گرافیکی داره) باید کارت گرافیکی رو سومیش نصب کنم؟ اجازه بدید پدرم برگرده بعد دوربین رو ازش بگیرم عکس بندازم
نقل قول:
من یه کارت گرافیک دارم اون یکی که میگم (اینتل)آنبورد هستش قابل در آوردن نیستش یعنی منظور شما این هستش که (مادر بورد 4 تا اسلات کارت گرافیکی داره) باید کارت گرافیکی رو سومیش نصب کنم؟ اجازه بدید پدرم برگرده بعد دوربین رو ازش بگیرم عکس بندازم
شما میگید دو کارت 9800gt دارید ؟ یا یکی ؟
نقل قول:
شما میگید دو کارت 9800gt دارید ؟ یا یکی ؟
نه یکی دارم شاید من نتونستم منظورم رو برسونم
نقل قول:
نه یکی دارم شاید من نتونستم منظورم رو برسونم
الان کارت روی کدوم اسلات مادربرد نصب کردید ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای اطمینان یکی از 6 پین های pci express رو به سوکت peg که کنار اسلات pcie اول هست وصل کنید .
نقل قول:
الان کارت روی کدوم اسلات مادربرد نصب کردید ؟
برای اطمینان یکی از 6 پین های pci express رو به سوکت peg که کنار اسلات pcie اول هست وصل کنید .
لطفا با یه علامت قرمز اون هارو نشون بدید من کارت رو به اولیش نزدیک cpu وصلش کردم.
مشخص کردم فقط . اول برق peg رو وصل کنید . بعد اگر مشکل باقی بود روی اسلات سوم pcie تست کنید .
نقل قول:
مشخص کردم فقط . اول برق peg رو وصل کنید . بعد اگر مشکل باقی بود روی اسلات سوم pcie تست کنید .
منظورتون اینکه با سیمی که از پاور جدا شده و متصل به جایی نیست به اونجا وصل کنم (برق اضافی بدم؟) چیزی که نمی شه؟
یه چیز دیگه رو هم بگم اینه که با کارت گرافیکی دیگه ای امتحان کردیدم جواب داد
اگه اجازه بدید کلاس دارم بعد از اومدن به شما نتیجه رو اطلاع میدم
نقل قول:
منظورتون اینکه با سیمی که از پاور جدا شده و متصل به جایی نیست به اونجا وصل کنم (برق اضافی بدم؟) چیزی که نمی شه؟
یه چیز دیگه رو هم بگم اینه که با کارت گرافیکی دیگه ای امتحان کردیدم جواب داد
اگه اجازه بدید کلاس دارم بعد از اومدن به شما نتیجه رو اطلاع میدم
نه مشکلی پیش نمیاد . خود سازنده این تغذیه رو گذاشته . 6 پین pciexpress باید وصل کنید .
نقل قول:
نه مشکلی پیش نمیاد . خود سازنده این تغذیه رو گذاشته . 6 پین pciexpress باید وصل کنید .
سلام دوست عزیز تمام کار هارو به ترتیبی که فرموده بودید انجام دادم اما بازم نشد.